معرفی رشته
کارآفرینی: دوره کارشناسی ارشد با عنوان کارآفرینی و در پنج گرایش کسب و کار جدید، سازمانی، بخش عمومی ، فناوری و آموزش و ترویج کارآفرینی اجرا می شود.
برنامه پیشنهادی نظام آموزشی مدیریت کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی
کسب و کار جدید: هدف از اجرای این گرایش تربیت کارآفرینان برای راه اندازی و مدیریت کسب و کار کوچک، ارائه مشاوره و انجام خدمات تخصصی به کارآفرینان و تدریس مهارت های کارآفرینی در مؤسسات مشاوره و آموزش کارآفرینی است. عارضه یابی و ارائه ی راهی برای حل آن به مدیران و مالکان کسب و کارهای کوچک از دیگر وظایفی است که از فارغ التحصیلان این بخش انتظار می رود. دانشجویانی که در این رشته تحصیل می کنند با گذراندن دروس تخصصی ایجاد و استقرار کسب و کار، ، توسعه محصول جدید ، مدیریت کسب و کارهای کوچک و مدیریت زنجیره تامین، دانش لازم را برای راه اندازی کسب و کار پیدا می کنند و با گذراندن واحد کارآموزی مهارت لازم را در محیط واقعی کسب می کنند.
گرایش سازمانی: هدف از اجرای این گرایش تربیت کارآفرینان و افرادی است که بتوانند فعالیت های کارآفرینی سازمان ها و شرکت ها را هدایت نمایند.دانشجویان این گرایش دانش مورد نیاز برای ورود به عرصه کارآفرینی در سازمان ها را با گذراندن دروس فناوری اطلاعات و کارآفرینی سازمانی، کسب و کار بین المللی و مدیریت فرآیند و اجرای پروژه های کارآفرینی کسب می کنند و مهارت لازم را با تجربه عملی کسب شده تحت عنوان کارآموزی پیدا می کنند.
گرایش بخش عمومی: هدف از ایجاد این گرایش تربیت افرادی است که بتوانند با تدوین سیاست هایی به توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح جامعه بپردازند و به توسعه محلی، ملی و منطقه ای کمک کنند. دانشجویان این گرایش، دانش تخصصی مورد نیاز را با گذراندن دروس کارآفرینی دانشگاهی، سیاست گذاری توسعه کارآفرینی، کارآفرینی اجتماعی و آموزش و ترویج کارآفرینی کسب می کنند. دانش آموختگان این رشته با حضور در عرصه های سیاست گذاری و تصمیم گیری در سازمان های دولتی، عمومی و سازمان های غیر دولتی در توسعه ملی و بخش کارآفرینی و همچنین هدایت کارآفرینی سازمان های دولتی و عمومی فعالیت می کنند.
گرایش فناوری: هدف از ایجاد این گایش تربیت کارآفرینان و مدیرانی است تا با برنامه ریزی در حوزه های مرتبط با فناوری و مدیریت سازمان های مبتنی بر فناوری و برخورداری از شناخت کامل و آگاه با برنامه ریزی استراتژیک در جامه به فعالیت بپردازند. دانشجویان این گرایش مهارت های تخصصی خود را با گذراندن دروس کارافرینی در فناوری های نوین، مدیریت تحقیق و توسعه، بهره برداری از فرصت های علم و فناوری و طراحی محصول ،کسب می کنند و با گذراندن درس کارآموزی مهارت عملی خود را ارتقا می بخشند.
آموزش و ترویج کارآفرینی: هدف از ایجاد این گرایش تربیت مدیران و کارشناسان و پژوهشگران کارآفرینی خبره برای فعالیت در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است. متخصصان این حوزه با گذراندن دروس و تربیت مربیان کارآفرینی فعالیت خود را در حوزه آموزشی عالی آغاز می کنند. این افراد با گذراندن درس عملی کارآموزی مهارت لازم را کسب می کنند.